[kuva]
 

Juokse tai pala

Nopeita kiihdytyksiä, äkkikäännöksiä ja yllättäviä jarrutuksia. Karhun Vertigo-piikkarit on suunniteltu huolellisesi kansallislajimme erikoisvaatimukset huomioiden.

Päkiäosan jäykkyys ja uusi kärjen erikoisrakenne parantavat piikkarin ominaisuuksia rajuissa suunnanmuutostilanteissa. Muotoiltu sisäpohjallinen ja kantavaimennustyyny välipohjassa takaavat erinomaisen kannan iskunvaimennuksen. Kestävä kuminen ulkopohja antaa hyvän pidon sekä kevyen kiertojäykän pohjarakenteen. Piikkarin päällinen on kestävää nylonia ja nauhalenkeissä on vahvikkeet. Muotoiltu vaihdettava sisäpohjallinen parantaa entisestään istuvuutta ja tyylikäs design viimeistelee piikkarin kokonaisuuden. Piikkareissa on myös kantapiikit.

 

Isompi tuotekuva

GH274 Vertigo piikkari

Päkiäosan jäykkyys, jalkaholvin kiertojäykkyys ja uusi kärjen rakenne parantavat piikkarin ominaisuuksia rajuissa suunnanmuutostilanteissa. Muotoiltu vaihdettava sisäpohjallinen ja kantavaimennustyyny välipohjassa takaavat erinomaisen kannan iskunvaimennuksen. Kestävä kuminen ulkopohja ja kantapiikit antavat hyvän pidon. Ulko- ja välipohjan muotoilulla on saatu aikaan kevyt ja kiertojäykkä pohjarakenne. Piikkarin päällinen on kestävää nylonia ja nauhalenkeissä on vahvikkeet. Tyylikäs design viimeistelee piikkarin kokonaisuuden. Piikkarin paino on vain 260 g. Uusi kapeampi lesti.

 
MATERIAALI
nylon/high frequency-vahvikkeet
VÄRI
musta
KOKO
UK 3 - 13
Isompi tuotekuva

GH270 Karhu Vertigo piikkari

Piikkari ammattilais- ja kilpapelaajile. Muotoiltu ja vaihdettava sisäpohjallinen ja kantavaimennustyyny välipohjassa takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen. Kestävä kuminen ulkopohja ja kantapiikit antavat hyvän pidon. Kumi- ja välipohjan muotoilulla on saatu aikaan kevyt ja kiertojäykkä pohjarakenne. Piikkarin päällinen on kestävää nylonia ja nauhalenkeissä on vahvikkeet. Tyylikäs design viimeistelee piikkarin kokonaisuuden.

 
KOKO
3-13
Isompi tuotekuva

GH272 Karhu Vertigo -piikkari

Piikkari ammattilais- ja kilpapelaajile. Muotoiltu ja vaihdettava sisäpohjallinen ja kantavaimennustyyny välipohjassa takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen. Kestävä kuminen ulkopohja ja kantapiikit antavat hyvän pidon. Kumi- ja välipohjan muotoilulla on saatu aikaan kevyt ja kiertojäykkä pohjarakenne. Piikkarin päällinen on kestävää nylonia ja nauhalenkeissä on vahvikkeet. Tyylikäs design viimeistelee piikkarin kokonaisuuden. Piikkari painaa vain 260 g (koko UK8).

 
MATERIAALI
nylon/high frequency-vahvikkeet
VÄRI
keltainen
KOKO
UK 2-10
Isompi tuotekuva

GH250 Karhu Vertigo Turf Uutuus

Karhu Vertigo Turf sisähallijalkineessa on samat ominaisuudet kuin normaalissa piikkarissa, mutta piikkien tilalla on kumipiikit. Jalkine mahdollistaa lajinomaisen pelaamisen ja harjoittelun sisätiloissa.

 
MATERIAALI
Päällinen: nylon/High frequency vahvikkeet, Välipohja: kiertojäykistetty puristettu EVA
VÄRI
Sininen
KOKO
UK 4-10.5 UK
Tuotteet

Valinta-automaatti


Sukupuoli mies/poika
nainen/tyttö
Ikä
Taso kaikki
pro
harrastaja
Tuoteryhmä